News Flash:

Mai multe agentii anti-doping din lume vor solicita eliminarea Rusiei de la Jocurile Olimpice

17 Iulie 2016
939 Vizualizari | 0 Comentarii
rio
Mai multe agentii anti-doping din intreaga lume, printre care si cea a Statelor Unite ale Americii, vor solicita eliminarea delegatiei din Rusia de la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro, din cauza numeroaselor cazuri de dopaj care au avut loc in aceasta tara, informeaza New York Times.
Astfel, aproximativ 10 organizatii nationale, inclusiv cele din Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Japonia, Elvetia si Canada, dar si 20 de grupuri de sportivi olimpici din intreaga lume se pregatesc sa solicite, cel mai probabil luni, ca intreaga delegatie din Rusia sa fie eliminata de la Jocurile Olimpice de vara.
Zeci de atleti rusi, inclusiv 15 medaliati, care au participat in 2014 la Jocurile Olimpice de Iarna de la Soci au facut parte dintr-un program de dopaj de stat pus la punct pentru a asigura dominatia sportivilor rusi, precizeaza New York Times.
Oficialii rusi au respins insa acuzatiile care li s-au adus si au afirmat ca, de fapt, ar fi vorba de o conspiratie la nivel mondial menita sa defaimeze Rusia.
La Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro, programate in perioada 5-21 august, delegatia Rusiei ar urma sa fie formata din 339 de sportivi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005554 (s)