News Flash:

Astra Giurgiu a castigat Supercupa Romaniei

17 Iulie 2016
1039 Vizualizari | 0 Comentarii
alibec
Astra Giurgiu s-a impus la limita, cu 1-0, in fata celor de la CFR Cluj si adauga Supercupa Romaniei in vitrina clubului.
Unicul gol al meciului a fost marcat de William De Amorim in minutul 87 cu un sut din afara careului dupa o iesire din poarta a lui Marc.
Fara un atacant veritabil pe teren in absenta accidentatilor Alibec si Niculae, Astra a propus un trident ofensiv de conjunctura, cu Boudjemaa, Teixeira si De Amorim preluand pe rand sarcinile ofensive.
Teixeira a avut primul sut spre poarta in minutul 8, dupa care CFR a replicat prin urcarea lui Paun in flancul stang si centrarea in fata portii.
Mare ocazie pentru Astra la jumatatea primei reprizei in urma unei faze fixe. Mingea centrata a fost reluata periculos de fundasul Fabricio Silva spre coltul scurt. Marc a intervenit decisiv si a respins in corner.
Ionita a cautat si el poarta in minutul 27, insa mingea a trecut pe langa poarta aparata de Marc.
CFR Cluj a inceput partea secunda cu Cristian Lopes in locul lui Negrut, iar ofensiva ardelenilor a primit un plus de viteza si precizie.
De trei minute a avut nevoie Lopes pentru a relua periculos spre poarta o minge ajunsa in bratele lui Gavrilas, portar care l-a inlocuit la pauza pe accidentatul Lung.
Pe masura trecerii timpului terenului a devenit impracticabil, baltile create ingreunand circulatia balonului.
Cristian Lopes a adus mingea in pozitie de finalizare in marginea careului giurgiuvenilor, insa in cele din urma a fost blocat in momentul sutului.
Cu trei minute inaintea fluierului de final si deciderea meciului la loviturile de departajare a venit faza deschiderii scorului. O minge lunga trimisa de Gavrilas in terenul advers, Larie trimite neglijent spre propriul portar, mingea se opreste intr-o balta si-l obliga pe portar sa respinga in disperare de cauza. Balonul ajunge la De Amorim si acesta de pe la 18 metri trimite in poarta goala.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006389 (s)