News Flash:

Mircea Lucescu il sustine pe noul selectioner al Romaniei

13 Iulie 2016
983 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea lucescu
Mircea Lucescu, antrenorul echipei Zenit Sankt Petersburg, in varsta de 70 de ani, s-a declarat, marti, un sustinator al noului selectioner de la echipa nationala a Romaniei, Christoph Daum, despre care a spus ca "are nevoie de multa rabdare si incredere".
In 2002, Mircea Lucescu l-a inlocuit pe Christoph Daum pe banca tehnica a lui Besiktas Istanbul, dupa cel de-al doilea mandat al germanului la gruparea turca. In primul, Daum castigase campionatul, in 1995, si Cupa Turciei in 1994. La Besiktas, "Il Luce" a cucerit titlul de campion, in 2003.
Primit cu ostilitate de lumea fotbalistica din Romania, Christoph Daum a dat dovada in permanenta de diplomatie cand a venit vorba despre criticii sai. Mircea Lucescu este constient ca Daum are nevoie de timp si de incredere din partea cluburilor si tuturor celor din jurul sau pentru a reusi la nationala Romaniei.
"Orice om, mai ales ca este strain, are nevoie de timp de adaptare, sa cunoasca campionatul, are nevoie sa cunoasca jucatorii. Are nevoie de toata experienta acumulata de-a lungul anilor si de increderea oamenilor din jur. Daca nu le va avea, va fi cu siguranta un perdant. Din punct de vedere al pregatirii, sunt sunt convins ca e foarte bine pregatit. E adevarat ca ceva timp nu a mai activat, dar functia de selectioner e cu totul alta decat cea de antrenor. In orice caz, ii doresc multa bafta si multa rabdare si incredere in jucatorii pe care ii are la dispozitie. Ii doresc sa aiba parte de o foarte buna organizare si sa il ajute si cluburile", a spus Lucescu la DigiSport.
Nascut pe 24 octombrie 1953, Daum a fost jucator la Eintracht Duisburg si FC Koln. Ca antrenor le-a pregatit pe FC Koln, VfB Stuttgart, Besiktas, Bayer Leverkusen, Austria Viena, Fenerbahce, Eintracht Frankfurt, FC Brugge si Bursaspor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007089 (s)