News Flash:

“Ma simt ca o zeita” – confesiunea unui model de la Lucky Studio pe care trebuie sa o citesti

17 Martie 2015
4816 Vizualizari | 9 Comentarii
BZT II foto 1
Cand intrebi o femeie care ii este mediul cel mai confortabil pentru a munci, nu iti poate defini un loc anume. Se adapteaza oricum, numai bine sa ii fie. Femeile stiu sa depuna sentiment, efort, traire si sa astepte un rezultat. Asa ca incearca printre altele si mediul videochat-ului. Ce se intampla si cum se lucreaza aflam de la una din modelele celor de la Lucky Studio din Iasi. 
 
Maya este deja considerata cu experienta dupa primele luni la videochat. A urmat si cursuri de formare, s-a acomodat repede si zice ea, ar incerca si in limba franceza. Momentan vorbeste numai in limba engleza cu interesatii de discutii online. De fapt ce se petrece acolo? “Nimic mai mult decat as permite eu sau nimic mai mult decat as fi dispusa sa fac. Pur si simplu. Poate ca uneori nici nu trebuie sa intervii si sa spui in cuvinte asta pentru ca tu, ca femeie, te impui cu o imagine si cu un stil de la inceput. El te place, te admira, nu te jigneste, nu iti vorbeste urat.” Lucreaza pe profil non adult si - spune ea - ies bani frumosi din asta. Nu se plange, ci de fapt se intereseaza sa faca mai mult si mai mult. 
 
 Ce o face, si pe ea si pe altele, sa mearga pe un astfel de drum? Pana la urma orice alt job ar putea aduce o satisfactie de  orice fel. Raspunde calm, incet, domol. Pentru ca este suava si se comporta ca atare: “Ma simt ca o zeita. Va puteti inchipui ce inseamna asta in viata reala? Am parte de un loc de munca foarte frumos, camera vesela, mobilata, exact cum v-ati dori dumneavoastra sa lucrati singuri intr-un birou cu toate dotarile. Cand ies de pe usa ,stiu deja cat trebuie sa primesc, iau banii si plec cu un zambet larg. Si unde mai pui ca orele mele la job inseamna sa fiu rasfatata de barbati prin cuvintele lor bine alese”. 
 
Ca intr-o viata de film, conditiile in care lucreaza le fac pe fete sa se simta apreciate, adevarate sex simboluri. Sunt increzatoare ca drumul lor are o traiectorie mai vesela de cand au inceput sa lucreze la Lucky Studio. 

Maya este doar un exemplu al acelor femei care au stiut sa profite. De o  piata care introducea un fel de job nou, de un trend in materie de nuditate, de un altfel de job. Sunt cele care au stiut ca ceea ce pe altii ii intriga, lor le aduce salarii fabuloase. Si pentru ca prin natura politicii studioului Lucky Studio se mentioneaza clar cerinte de luat in seama, modelele la videochat au avut de castigat pe toate planurile: sunt promovate doar pe site-uri internationale, sunt o imagine promovata de ei fara efortul modelelor. 
 Regreta aceasta alegere la un moment dat? “Regretul meu este ca nu am inceput mai repede, acum aveam tot ce visez sa fac. Dar nu e timp pierdut.” Cand esti facut pe lume sa te descurci intr-un anumit mediu, atunci nimic nu poate explica atractia si alegerea facuta.

Galerie Foto

BZT_II_foto_2
maya limba franceza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (9)

Virginia  | #650
Fetele de la videochat isi doresc sa aiba bani. Este clar ca sumele enorme de bani le atrag si le fac sa se simta ca “adevarate zeite”.
Raisa  | #651
Este adevarat ca asta este motivatia cea mai mare a fetelor si anume banii.Oricum, ca sa castige multi bani trebuie sa depuna si pasiune, si dragoste, dedicare si alte lucruri, la fel ca la oricare alt job. Nu as face videochat dar nici nu pot sa condamn fetele pentru ca fiecare face ce vrea.
Antonia  | #652
Cred ca stiu despre care Maya se vorbeste in articol si mai stiu ca e plina de bani. E vorba de o prietena mai veche si stiu ca are foarte multsi bani si ca se descurca de minune. Bravo ei pentru ca o ducea chiar rau inainte.
Violeta  | #653
Asta e adevarat ca oamenii si-au facut o impresie gresita despre videochat dar fetele fac exact ceea ce vor in functie de cati bani vor sa primeasca.Ele aleg dintre un profit adult sau non-adult daca nu ma insel..asa ca nu te obliga nimeni sa faci ceva ce nu stii.
Corina  | #654
exista un profil adult si unul non adult si fetele fac ce vor..aveti dreptate..fiecare face ce vrea in viata si alege ce ii place..daca as mai avea 20 deani cred ca as face si eu..sincer
Catalina  | #655
Ce trebuie sa mai stiti e ca nu se tine cont de varsta.Fiecare face cat vrea sa faca asa ca nu se impune varsta.Daca o femeie are peste 35 de ani si stie sa vorbeasca cu oamenii, de ce nu?
Alexandra  | #656
De ce sa regrete fetele asa ceva?E vorba de tinerete cand fiecare face si ce vrea si cat vrea..eu una nu as regreta niciodata desi lucrez la lucky de 1 un si jumatate si sunt deja obisnuita.
Madalina  | #657
la urma urmei sa lucrezi la videochat e ca si cum ai lucra la orice alta firma, plus ca sunt super seriosi si pun la dispozitie atat de multe servicii..super tare! Bravo lucky :*!
Natalia  | #658
lucky este ca si familia mea..si eu spuneam la inceput ca n-ash face videochat sau chestii de astea insa nu imi pare rau si nici nu o sa-mi para niciodata..m-au scos cand mi-a fost greu..ce sa imi mai doresc?
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006215 (s)