News Flash:

Care este mancarea preferata a Elenei Udrea dupa gratii

13 Martie 2015
1530 Vizualizari | 1 Comentarii
Ruxandra Dragomir, care a vizitat-o vineri in arest pe Elena Udrea, a spus ca i-a dus fostului ministru flori si mancare, adaugand ca Udrea mananca si ce primeste in detentie, mai ales fasole, pentru ca ii place foarte mult.
Dupa ce a vizitat-o pe Elena Udrea in arestul Politiei Capitalei, Ruxandra Dragomir, membru PMP, a declarat ca i-a dus flori si covrigi prietenei sale, precizand ca asteapta ca aceasta "sa vina acasa".
"Ii aducem si de mancare, dar sa stiti ca mananca si ce primeste. Ori de cate ori e fasole la masa, mananca pentru ca-i place foarte mult fasolea. Si i-am adus si covrigi", a afirmat Ruxandra Dragomir.
Ea a mai spus ca Elena Udrea este puternica si va trece usor si peste aceasta perioada.
De asemenea, Dragomir a declarat ca Udrea nu are niciun motiv sa creada ca va ramane in inchisoare, mai ales ca "nici nu exista motive intemeiate ca ea sa ramana acolo".
Referitor la clasarea denuntului Elenei Udrea in cazul lui Florian Coldea, fosta tenismena a spus: "Era o speranta, dar aceasta speranta nu a murit de tot".
Dragomir a precizat ca posteaza pe Facebook ce considera ea, fiind convinsa ca publicul asteapta sa stie cat mai multe despre Udrea.
Intrebata de jurnalisti daca Elena Udrea a luat legatura cu Traian Basescu, ea a spus ca nu a vorbit cu aceasta despre fostul presedinte.
"Nu poate fi sunata, suna numai ea", a adaugat Dragomir.
Elena Udrea, arestata preventiv din 25 februarie, in dosarul "Gala Bute", a fost vizitata, vineri dimineata, si de catre mama sa.
Potrivit programului, la centrele de arest preventiv ale Politiei Capitalei vizitele se fac de luni pana vineri, in ordine alfabetica. Ziua de vizita pentru Elena Udrea este vineri. Mediafax.ro

ruxandra dragomir
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008299 (s)