News Flash:

Cum va fi vremea in intreaga tara azi si maine

14 Martie 2015
1592 Vizualizari | 1 Comentarii
Sambata, in regiunile sudice, nebulozitatea se va acentua treptat si mai ales seara si noaptea va ploua in Oltenia, Muntenia si doar izolat in Dobrogea. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar ploile vor cadea pe arii restranse.
In zona de munte vor predomina ninsorile, iar la inceputul intervalului, precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare vor mai fi posibile si in extremitatea nordica a tarii. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Baragan, Dobrogea si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 14 grade, iar cele minime se vor incadra intre -2 si 6 grade. Pe arii restranse, dimineata si noaptea, va fi ceata.
BUCURESTI

Nebulozitatea se va accentua treptat si mai ales seara si noaptea, temporar, va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 11...12 grade, iar cea minima de 4...5 grade. Dimineata vor mai fi conditii de ceata.

MUNTE
Cerul va continua sa prezinte innorari si temporar, mai ales in cursul zilei, pe arii restranse vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul anterior.
DUMINICA
In sudul si in estul tarii cerul va fi mai mult noros si indeosebi in prima parte a intervalului local va ploua slab sau va burnita. La munte precipitatiile vor fi mixte. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat ploi, in prima parte a zilei. Vantul va sufla slab si moderat, temporar cu intensificari, in Dobrogea, Muntenia, sudul Moldovei, al Banatului si la munte. Temperaturile maxime, in crestere fata de ziua precedenta in regiunile intracarpatice, vor fi cuprinse la nivelul intregii tari intre 8 si 16 grade. Temperaturile minime se vor incadra intre -3 si 6 grade. Izolat, dimineata si noaptea, va fi ceata.
MUNTE
Cerul va fi variabil in Carpatii Occidentali, unde vor fi conditii reduse pentru precipitatii slabe, mixte, iar valorile termice diurne vor fi usor mai ridicate fata de cele din intervalul anterior. In restul zonei montane cerul va fi temporar noros, local, mai ales ziua, vor fi precipitatii indeosebi sub forma de lapovita si ninsoare, iar variatiile termice vor fi nesemnificative. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Mediafax.ro

bucuresti nebulozitatea munte duminica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004750 (s)