News Flash:

”Ma biciuia la fund si fugeam!” Dezvaluiri incendiare din "palmaresul" intim al unui star din Serie A!

7 Aprilie 2017
1793 Vizualizari | 0 Comentarii
vieri
Christian Vieri a povestit detalii picante din numeroasele aventuri amoroase, intr-o emisiune la Sky Uno. Bobo, 43 de ani, e singur acum, dupa despartirea de Jazzma Kendrick.
A fost un golgeter de temut pentru apararile adverse si un mare crai in afara terenului. Christian Vieri a jucat la 13 echipe in 18 ani de cariera, insa numarul iubitelor a depasit cu mult reusitele sale in "nationala" Italiei.
Bobo a povestit joi, in emisiunea de can-can "E poi c'è Cattelan", pe Sky Uno, cele mai picante relatii avute.
La rubrica "Bomber advisor", de fiecare data cand moderatorul ii arata cartonasul cu o femeie, fostul atacant italian trebuia sa confirme sau nu flirtul si sa comenteze, scrie gsp.ro.
"Asta ma batea, venea cu un bici si ma lovea peste fund, dar eu fugeam", a spus Bobo despre una din cuceriri. Alta poza: "Daca ai sti ce sani mari avea... Cum intram pe usa mi-i punea pe fata, ma sufoca".
Vieri a trecut si prin meciuri in dubla mansa, cu prelungiri si cu penaltyuri: "Cu asta trebuia sa stai minimum 3-4 ore, altfel se enerva groaznic".
Si-a incheiat seria transpirat, descheindu-se la camasa in fata ultimului cartonas: "Ce cald s-a facut aici, parca suntem pe plaja, la Miami".

Galerie Foto

Jazzma_Kendrick
christian vieri bobo jazzma kendrick
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004920 (s)