News Flash:

Ionut Popa A RABUFNIT dupa egalul cu Chiajna: "Jucatorii nu mai pot sta in picioare!"

5 Aprilie 2017
858 Vizualizari | 0 Comentarii
ionut popa
Antrenorul echipei ACS Poli Timisoara, Ionut Popa, acuza vehement modul in care FRF si LPF programeaza meciurile din Liga 1 si spune ca jucatorii sai nu pot juca din doua in doua zile din cauza oboselii si frustrarii acumulate.
“Vreau sa-i intreb pe Burleanu si pe Iorgulescu daca le place cum jucam, pentru ca eu nu mai pot sa joc din doua in doua zile. In conditiile astea nu mai pot vorbi despre fotbal. Jucatorii nu mai pot sta nici macar in picioare. Sunt si ei oameni, au plamani, ficat, inima. Cine raspunde de jucatorii acestia care fac eforturi uriase si care n-au timp de refacere. E bataie de joc! Nu-mi pot da seama cum au gandit asta”, a spus Ionut Popa dupa meciul cu Concordia Chiajna.
“Suntem singura echipa care respectam toate competitiile din Romania. Nu ma puteau programa si pe mine sa jucam sambata cu Pandurii. Nu inteleg eu, poate am moaca mai de prost. De ce sunt programat in halul acesta din doua in doua zile? Distrug competitia, distrug oamenii asa”, a mai spus Popa.
Haz de necaz
“Noroc ca nu beau, ca nu stiu ce-as mai face. Ma duc singur acum pana la Arad si vorbesc singur in masina. Ce sa fac la Turnu Severin? Ne facem o baie in Dunare. Jucatorii au o tensiune psihologica si suntem frustrati. Plecam cu minust 14, suntem programati cum suntem si suntem frustrati. Cu Pandurii o sa bag aparatorii in atac si atacantii in aparare”, a adaugat Popa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005499 (s)