News Flash:

Astra elimina Viitorul in sferturi si intregeste careul de asi in Cupa Romaniei

31 Martie 2017
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
astra2
Astra Giurgiu s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal, joi seara, dupa ce a invins-o in deplasare pe FC Viitorul Constanta, cu scorul de 3-1 (2-0), la Ovidiu, in ultimul meci din sferturile de finala.

Astra a avut o primă repriză mai bună în fața unei formații în care antrenorul Gheorghe Hagi a menajat mai multe piese de bază. Oaspeții au marcat de două ori pe finalul primei părți, prin japonezul Takayuki Seto (40), cu capul, dintr-o centrare a lui Budescu, și prin Constantin Budescu (44 — penalty), după ce Bogdan Țîru l-a faultat pe Alex Ioniță II.

FC Viitorul a început foarte bine repriza secundă, a reușit să reducă din diferență, prin Vlad Morar (61), cu un șut de la 15 metri, după o pasă venită de la Ionuț Vînă. Apoi, jucătorii lui Hagi nu și-au mai creat ocazii clare de gol, iar Astra a tranșat disputa în minutul 85, pe contraatac, prin Daniel Florea, la prima sa atingere a mingii după intrarea pe gazon, în urma unei faze declanșate la o ieșire nereușită la ofsaid a gazdelor. Cele doua echipe se vor intalni din nou luni, tot la Ovidiu, in Liga I.
Astra completeaza careul de asi al Cupei Romaniei, alaturi de ACS Poli Timisoara, FC Voluntari si CS Universitatea Craiova.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008744 (s)