News Flash:

Accident rutier la Timisoara. Un șofer băut a provocat un accident soldat cu două victime

29 Martie 2021
677 Vizualizari | 0 Comentarii

Accident de circulație, în noaptea de duminică spre luni, pe strada Ardealului din Timișoara. Două persoane au ajuns la spital după ce un șofer beat nu a păstrat distanța regulamentară în trafic.

Accidentul s-a petrecut pe strada Ardealului din Timișoara, în noaptea de duminică spre luni. Un bărbat de 62 de ani, spun polițiștii, circula pe strada Ardealului, dinspre strada Ioan Slavici spre Eugen Cuteanu. La un moment dat, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul condus regulamentar în fața sa de un tânăr de 20 de ani.

În urma impactului, ambii șoferi au fost răniți și au fost transportați la spital. Polițiștii ajunși la fața locului au reușit să îi pună să sufle în etilotest înainte de a pleca cu ambulanța spre spital. În cazul celui de 62 de ani, rezultatul aparatului a fost de 0.92 miligrame de alcool pur per litru în aerul expirat. Bărbatul a refuzat însă ulterior recoltarea de probe biologice.

El s-a ales acum cu dosar penal pentru refuzul de recoltare de probe biologice, dar și pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006444 (s)