News Flash:

Un bucureștean și un timișean, care au amenințat-o pe Maia Morgenstern, identificați de SRI

29 Martie 2021
697 Vizualizari | 0 Comentarii
maia morgenstern

În urma cercetărilor efectuate privind mesajele de amenințare adresate marii actrițe Maia Morgenstern și Teatrului Evreiesc, au fost efectuate investigații pentru identificarea persoanei care a trimis mesajul, în colaborare cu SRI – Brigada Antiteroristă, fiind stabilită posibila adresă electronică IP, utilizată pentru transmiterea mesajelor.

Au fost identificate două persoane bănuite, una pe raza județului Timiș, iar alta în București, în prezent efectuându-se verificări la domiciliile lor, pentru clarificarea situației de fapt.

Situația în cauză este analizată și la nivelul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și DIICOT, în vederea stabilirii de elemente specifice unui act terorist, urmând a se dispune în consecință.

Amenințări de nedescris i-au fost transmise actriței Maia Morgenstern, după ce aceasta a făcut unele afirmații legate de antisemiți. E vorba de un email, care a fost semnat: „Din partea partidului AUR”.

Mesajul de o virulență extremă nu i-a parvenit direct actriței, fiind transmis de către un „Anderei Illarie” pe toate adresele oficiale de email ale Teatrului Evreiesc de Stat, sâmbătă.

Maia Morgenstern a postat totul pe contul ei de facebook. „Iată ce primesc de sărbătoarea de Pesach (mare sărbătoare religioasă evreiască). Cu ocazia Zilei Teatrului”, s-a limitat aceasta să scrie.

Galerie Foto

mesaj_maia_640x360
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006005 (s)