News Flash:

Lovitura primita de Alina Vidican

17 Noiembrie 2016
1603 Vizualizari | 0 Comentarii
alina vidican plange
Alina Vidican va ramane fara locuinta de fite din Miami! Dupa divortul de fostul sef de la Dinamo, ea va mai zabovi in casa din America doar un an, apoi afaceristul ii va gasi un alt apartament in care sa isi creasca juniorii.
Divortul dintre Alina Vidican si sotul ei, aflat in aceste momente dupa gratii la Penitenciarul Poarta Alba, este iminent! Dupa doua tentative de a se separa, soldate cu esecuri in ultima clipa, situatia la ora aceasta pare a fi alta. Blondina a acceptat in sfarsit sa se desparta de barbatul cu care a fost casatorita timp de cinci ani, iar acum trebuie doar sa semneze actele la notariat in urmatoarele zile si totul se termina.
In urma divortului, Alina va primi 10.000 de euro pentru pensia alimentara a copiilor, 120.000 de euro, bani proveniti din casa din Pipera, in care ea si fostul sot au locuit o perioada, dar si sume importante pentru vacantele ei si ale micutilor, plus alte cheltuieli suplimentare.
Surse apropiate femeii sustin ca si in privinta apartamentului din America s-a ajuns in sfarsit la o intelegere.
“Dupa discutii repetate in fata avocatilor, s-a ajuns la un rezultat care sa satisfaca pana la urma ambele parti. Astfel, Alina, vrea nu vrea, va trebui sa mai ramana in casa din Miami doar un an! Pe urma, fostul actionar al “cainilor rosii” ii va gasi o locuinta frumoasa si decenta, tot in America, si se va instala acolo. Nimic nu se va mai schimba in aceasta privinta”, au dezvaluit persoane din preajma fostului cuplu.
Penthouse-ul din SUA valoreaza trei milioane de dolari! Pretul piperat se justifica prin faptul ca imobilul are piscina proprie, este situat pe malul Oceanului si este mobilat dupa ultima moda in domeniu. Are 300 de metri patrati, trei dormitoare, un living generos, o privelidte superba la ocean, iar accesul in apartament se face direct din lift.

alina vidican miami dinamo divortului penthouse
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007827 (s)