News Flash:

INCREDIBIL! Ce se intampla acum intre Ilie Nastase si Brigitte Sfat

17 Noiembrie 2016
1386 Vizualizari | 0 Comentarii
briggita
La scurt timp dupa ce Brigitte Sfat si-a luat inima in dinti si a confruntat-o pe amanta acestuia, imaginile surprinse in mijlocul zilei, pe strada facand inconjurul presei, cei doi au fost surprinsi de papparazi intr-un restaurant.
S-a aratat extrem de afectata de faptul ca sotul ei traieste o poveste de iubire in paralel, dar atunci cand si-a intalnit sotul aceasta a fost foarte linistita. Cel nervos era, in schimb, Ilie Nastase, care in timp ce mancau a gesticulat. Mai mult de atat, atunci cand au terminat de mancat, Brigitte s-a oferit sa plateasca, iar fostul tenismen nu a refuzat. 
Mai mult de atat, in urma acestui scandal, Brigitte i-a oferit un ultimatum sotului ei: 
Ilie a fost singurul om pe care l-am iubit. Totusi, unica mea dorinta ar fi, ca de-acum inainte, sa avem o relatie fericita, fara compromisuri. Nu ma intereseaza sa suna fosta sau fostul. Nu vreau sa-mi conduca cineva viata. Vreau sa fim noi doi, sa ne traim viata impreuna. Vreau ca el sa-mi dea un raspuns. As vrea sa-i dau sansa sa se simta ca in tinerete, sa-l sustin in continuare. El stie foarte bine ce spun. Recunosc ca farmecul lui, de Ilie Nastase, m-a fasinat la inceput, dar apoi m-am indragostit de sufletul lui. E alegerea lui si astept raspunsul lui.”, a spus Brigitte

amanta ilie iubit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 43 queries | Mysql time :0.043092 (s)