News Flash:

Ce zodie te iubeste in secret

16 Noiembrie 2016
1501 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop11
BERBEC – Daca esti nascut in Berbec, inseamna ca persoana care se emotioneaza in preajma ta este guvernata de o zodie de apa. Sa nu te mire daca afli ca un Peste sau un Rac te doreste in mare secret.
TAUR – Fecioarele sunt mai timide decat ai crede. Nu iti va spune ca tine la tine, dar se va tine scai dupa tine. Daca vezi ca te baga foarte mult in seama, inseamna ca te place.
GEMENI – Nativul nascut in zodia Pesti se gandeste non-stop la tine. Ii place hazul tau, felul tau de a fi, modul in care interactionezi cu lumea. Pestii se indragostesc de obicei de sufletul oamenilor si nu de fizic.
RAC – S-ar putea sa te placa un Varsator. La inceput, o sa va ciocniti de multe ori pentru ca aveti conceptii de viata total diferite, insa daca observi ca te inteapa mereu, inseamna ca te iubeste.
LEU – O Fecioara tanjeste dupa atentia ta. Cum afli asta? De fiecare data cand apari in peisaj isi pierde cuvintele si o face pe dura.
FECIOARA – Numai un Scorpion se poate face ghiocel in fata ta. Te iubeste, dar nu vrea sa ti-o arate pentru ca este extrem de orgolios.
BALANTA – Persoana care te iubeste in secret s-a nascut in zodia Leu. Leul se emotioneaza foarte tare cand are fluturi in stomac. Toata siguranta de sine dispare, mai ales cand intalneste o Balanta.
SCORPION – Nu e exclus sa te placa un Taur sau un Capricorn. Magnetismul tau este extrem de puternic si ii atrage pe acesti nativi ca mustele in plasa.
SAGETATOR – Te place un Rac. Semnul de apa este extrem de grijuliu si atent cu persoana iubita si devine timid numai in prezenta unui Sagetator.
CAPRICORN – Te place un Geaman, insa nu va recunoaste niciodata asta. Va face tot posibilul sa iti demonstreze contrariul. Si in cazul zodiei duale orgoliul e foarte mare.
VARSATOR – Persoana careia ii este cel mai greu sa isi recunoasca sentimentele din zodiac e guvernata de planeta Venus, adica e o Balanta.
PESTI – Berbecul este incapatanat, greu de suportat in multe situatii din cauza laturii sale copilaresti. Cand intalnesti un nativ nascut in Pesti, adica pe tine, se topeste si se emotioneaza teribil.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006124 (s)