News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

16 Noiembrie 2016
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zodie
Berbec
Pe parcursul zilei vor aparea oportunitati de a continua progresele pe plan artistic. Nu renunta la ele, chiar daca viata profesionala te tine ocupat.

Taur
Se pare ca nici pe tine nu te ocoleste inspiratia, spiritul artistic fiind foarte accentuat. Nu este exclus sa ajungi pe la niste muzee sau galerii de arta.

Gemeni
Vrei sa ajuti oamenii mai putin norocosi, pe care viata i-a incercat de multe ori. Intri intr-o organizatie de voluntariat, de caritate sau de ajutorare a copiilor nevoiasi.

Rac
Astazi te caracterizeaza romantismul si creativitatea. Faci planuri pentru a surprinde persoana iubita diseara, dar ai grija sa nu-i faci o surpriza neplacuta.

Leu
Sedinta de la serviciu va fi tensionata, drept urmare, trebuie sa fii precaut si sa te comporti exemplar in preajma conducerii.

Fecioara
Plimbarile recente prin parc, sau prin imprejurimile casei iti pot aduce in cale o persoana cu care vei realiza ca ai foarte multe in comun.

Balanta
In timp ce alte zodii sunt preocupate de lucruri mai putin materiale, tie iti sta gandul numai la bani si la cum sa faci sa muncesti mai putin, dar sa castigi bine.

Scorpion
Daca nu esti implicat intr-o relatie, vei flirta foarte mult azi. Te simti special si vrei sa atragi privirile tuturor.   

Sagetator
Chiar si starea ta de spirit este o urmare a Superlunii de zilele trecute. Esti cu picioarele pe pamant, dar cu capul in nori. Atata timp cat iti faci treaba, nu e nicio problema.

Capricorn
Spre deosebire de Berbeci sau Tauri, vrei sa iti incerci creativitatea pe computere, telefoane sau dispozitive tehnologice. Ai grija la curentul electric. 

Varsator
Primesti sfaturile celorlalti cu zambetul pe buze, dar spui ca ei si faci ca tine. Ar fi bine sa ii iei in serios din cand in cand.  

Pesti
De obicei esti retras si nu iti place sa apari in lumina reflectoarelor, dar acum vrei sa-ti faci cunoscute ideile si sa cauti parteneri pentru a le materializa. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006478 (s)