News Flash:

LOVITURA pentru GIGI BECALI! Ce veste a primit azi patronul Stelei

29 Ianuarie 2014
1230 Vizualizari | 0 Comentarii
gigi becali
Gigi Becali ramâne în continuare în penitenciar, a decis, miercuri, Tribunalul Constanta, care i-a respins solicitarea de a-i întrerupe pedeapsa din motive medicale, Becali prezentându-se în instanta cu guler cervical si sustinând ca nu mai poate suporta durerile, medicamentele fiind fara efect.
Gigi Becali a fost adus, miercuri, de la penitenciarul Poarta Alba, unde este încarcerat, la Tribunalul Constanta, la un nou termen în procesul în care a cerut întreruperea pedepsei din motive medicale, sustinând ca are nevoie de o operatie la coloana cervicala.
Magistratii au amânat însa judecarea cauzei si au stabilit un nou termen pentru 19 februarie, în conditiile în care nu a fost finalizata expertiza medico-legala ceruta de instanta în 11 ianuarie. Instanta a dispus ca pâna în 19 februarie sa fie finalizat raportul Serviciului de Medicina Legala (SML) si a recomandat SML efectuarea unui examen neuro-chirurgical care ar urma sa fie încheiat tot pâna la urmatorul termen.
Tot miercuri, avocatul lui Becali, Bogdan Vlad, a cerut instantei o întrerupere temporara a executarii pedepsei pâna la finalizarea raportului medico-legal pentru ca Becali sa-si poata face analizele de care are nevoie, însa solicitarea a fost respinsa de instanta.
Gigi Becali s-a prezentat în fata instantei purtând, ca si la termenul anterior, un guler cervical. El a spus ca mai multi medici neurochirurgi i-au transmis ca are nevoie de interventie chirurgicala si ca a solicitat Penitenciarului Poarta Alba ca "acesti medici sa vina în vizita ca si cum ar fi familia lui", dar ca nu a primit înca un raspuns în acest sens.
Becali a mai afirmat ca acea comisie medico-legala nu avea competente în ceea ce priveste afectiunea sa.
"Comisia respectiva nu stie despre ce este vorba", a spus Becali în fata instantei.
El s-a plâns ca are dureri foarte mari si ca medicamentele pe care le ia nu îi îmbunatatesc situatia.
"Nu mai pot suporta durerea. Mi-am distrus stomacul cu medicamentele pe care le-am luat, dar acesta nu-mi îmbunatatesc situatia. Mama mea este într-o situatie speciala, tot aude ca Becali paralizeaza si poate sa moara din asta", a spus Becali.
El a mai sustinut ca, desi conform legii are dreptul la 30 de zile libere pe an, pâna acum nu a fost lasat sa paraseasca penitenciarul nici macar o zi.
"Nu mi-am vazut sotia si copii de noua luni de zile, desi am 30 de zile pe an în care pot pleca din penitenciar. Ei functioneaza pe ordine date de directorul general, nu pe legi. Administratia Nationala a Penitenciarelor este stat în stat", a adaugat Gigi Becali.
În 30 decembrie 2013, Gigi Becali a formulat o cerere de eliberare din închisoare pe motive medicale, acuzând o afectiune veche la coloana, care nu a mai fost tratata în perioada încarcerarii. Becali a fost transferat, în 9 ianuarie, de la Penitenciarul Poarta Alba la Spitalul Penitenciar Poarta Alba, pentru a fi supus unor investigatii medicale dupa ce a acuzat dureri de spate. El a revenit în penitenciar dupa sase zile.
În 11 ianuarie, Becali sustinea, în instanta, ca are probleme la coloana cervicala de 20-25 de ani, iar în tot acest timp a încercat sa o trateze cu diverse remedii, inclusiv naturiste, dar tratamentele nu au avut rezultate. Becali a mai afirmat ca a mers si la o clinica specializata din Germania, iar medicii i-au spus ca daca nu se opereaza exista riscul ca într-o zi sa nu se mai poata misca. De asemenea, el a sustinut ca, în urma cu mai multi ani, a fost consultat si de un medic din SUA, care i-a recomandat tot o interventie chirurgicala, spunându-i ca cel mai indicat este efectuarea acesteia în SUA. Gigi Becali a sustinut ca a amânat interventia, pentru ca este dificila si pentru ca i s-a spus ca medicina evolueaza si pot aparea noi tehnici de tratament.
Finantatorul Stelei are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de închisoare, dupa ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, în dosarul "Valiza" si în cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.
Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava pâna în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta, dupa ce Administratia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia.
El a depus, în timpul detentiei, cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum si o cerere de întrerupere a pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i însa respinse. Mediafax.ro

gigi becali tribunalul constanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0975 (s) | 33 queries | Mysql time :0.040130 (s)