News Flash:

Presiune scazuta a gazului metan pentru consumatorii din Timisoara, din cauza gerului

28 Ianuarie 2014
1321 Vizualizari | 0 Comentarii
Temperaturile scăzute din ultima perioadă le vor aduce timişorenilor o scădere a presiunii gazului metan cu 35% şi o diminuare a confortului termic celor care sunt abonaţi la sistemul centralizat de căldură.

Petrică Pampu, manager general al companiei de termoficare Colterm, a declarat marţi că, din dispoziţia Dispeceratului Naţional de Gaze, s-a redus debitul de gaze pentru Timişoara, impunându-se limitarea la un consum redus de gaze.

În aceste condiţii, Colterm S.A. a fost nevoită să modifice schemele de funcţionare, iar ca rezultat o parte din gazul suport utilizat la CET Sud pentru arderea cărbunelui a fost transferat pe CET Centru. Astfel, s-a trecut la funcţionarea la capacitate maximă, cu preponderenţă pe cărbune.

'La ora actuală, se depun eforturi mari pentru menţinerea confortului termic şi asigurarea cu căldură la parametri optimi a tuturor cetăţenilor Timişoarei racordaţi la sistemul centralizat de termoficare, condiţiile de livrare a gazului fiind încă dificile', a afirmat Petrică Pampu. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007583 (s)