News Flash:

LOVITURA DURA pentru echipa de fotbal a Timisoarei! Anuntul facut de primarul Robu

13 Septembrie 2017
1242 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu21 1
Dupa ce ACS Poli Timisoara a invins Dinamo Bucuresti in deplasare, Nicolae Robu a intrat in direct in emisiunea celor de la Digisport de dupa meci. El a dorit sa combata informatiile conform carora echipa ar fi in insolventa, spunand ca clubul nu poate intra in aceasta procedura, fiind vorba despre un ONG. De asemenea, primarul Timisoarei a mai anuntat o veste proasta, anume ca formatia alb-violeta nu va putea primi bani din bugetul local. Nicolae Robu a anuntat ca va face publica pozitia Consiliului Concurentei pe tema finantarii, iar aceasta confirma ca banii nu se pot acorda, finantarea de acest tip fiind considerata ajutor de stat, scrie tion.ro.
Robu insista ca echipa se va finanta din reclame si din contributia celor care doresc sa ajute clubul. Mai mult, acesta a si postat un mesaj pe Facebook, in care spune ca si rezultatul de luni seara demonstreaza ca echipa trebuie sprijinita de comunitate, pastrarea echipei in prima liga fiind o cauza nobila.
„Sper ca intreaga comunitate timisoreana s-a convins, de-acum, ca aceasta echipa merita sustinuta! Multumesc inca o data oamenilor de afaceri care au raspuns rugamintii mele de a sprijini echipa, sprijin fara de care n-aveam decat alternativa desfiintarii! Poli are de saptamana trecuta toate platile la zi Intaresc ce-am mai spus: Contati pe mine, eu nu renunt niciodata la lupta pentru cauzele nobile! Si prezenta Timisoarei, a Timisului, a Banatului, pe prima scena a fotbalului national este o cauza nobila, de mare si pur interes public! Vom fi din nou ce-am fost si mai mult decat atat!”

dinamo bucuresti robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005931 (s)