News Flash:

Christoph Daum, despre rezilierea contractului sau la echipa nationala: Comisia Tehnica nu are nicio putere

12 Septembrie 2017
925 Vizualizari | 0 Comentarii
Christoph Daum
Reprezentantii Comisiei Tehnice a FRF au propus rezilierea contractului lui Christoph Daum inainte de ultimele doua meciuri din preliminariile Cupei Mondiale. Presedintele comisiei, Mihai Stoichita, a fost cel care a condus sedinta si a confirmat ca a fost propusa rezilierea contractului lui Daum.
Christoph Daum a vorbit in presa germana despre acest subiect si a declarat ca va avea o intrevedere cu Razvan Burleanu miercuri sau joi pentru a decide ce pasi trebuie urmati. Daum le-a spus jurnalistilor de la Bild ca oamenii din Comisia Tehnica nu au putere de decizie, astfel ca viitorul sau va fi decis de presedintele FRF.
"Comisia Tehnica nu are nicio putere pentru a lua o decizie, ci numai presedintele Federatiei Romane de Fotbal, dupa ce se consulta cu mine si cu Comitetul Executiv. Ar trebui sa avem o solutie amiabila miercuri sau joi. I-am oferit aceasta optiune presedintelui. Presedintele sau Federatia trebuie sa gaseasca o solutie adecvata pentru toate partile. Acest lucru va avea loc in cateva zile, de comun acord", a declarat Daum pentru Bild.

christoph daum mihai stoichita daum
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004925 (s)