News Flash:

Simona Halep ramane pe locul 2 mondial

9 Septembrie 2017
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
simona
Simona Halep ramane pe pozitia a doua in clasamentul WTA ce va fi dat publicitatii la inceputul saptamanii viitoare. Acest lucru se intampla in ciuda faptului ca a pierdut 420 de puncte, dupa ce a parasit US Open chiar din primul tur. Romanca a avut din nou sansa de a intra in istorie devenind lider mondial, iar in contextul rezultatelor din ultimele doua saptamani de la US Open pentru asta ea ar fi trebuit sa obtina o singura victorie si sa se calificae in turul doi. De altfel, in noua ierarhie ce va fi data publicitatii luni, Garbine Muguruza, noul lider, o devanseaza pe Simona Halep cu doar 65 de puncte.
In cel mai rau scenariu pentru Halep, imaginat imediat dupa eliminarea din primul tur, compatrioata noastra ar fi putut cobori pana pe locul 10 la finalul US Open 2017. In aceeasi zi insa, Simona "a recuperat" doua pozitii ca urmare a infrangerilor suferite de Johanna Konta, numarul 7 mondial, si Angelique Kerber, tot in primul tur. Caroline Wozniacki (nr. 5) si Svetlana Kuznetova (nr. 8) au fost eliminate in turul doi, astfel ca Simona nu putea cobora mai jos de locul 6, anunta Romaniatv.net.


Agnieszka Radwanska ar fi putut si ea s-o depaseasca pe Halep, dar a fost eliminata in turul trei, astfel ca lupta pentru numarul 1 mondial a ramas sa se dea in cinci jucatoare: Garbine Muguruza, Simona Halep, Elina Svitolina, Karolina Pliskova si Venus Williams. Calculele pentru cele patru ramase in cursa pentru titlu la US Open erau simple: Garbine devenea numarul 1 daca ajungea in sferturi, Svitolina daca ajungea in semifinale, Pliskova daca se califica in finala, iar Venus daca lua trofeul. Dintre acestea, doar Muguruza si-a atins obiectivul, ea pierzand imediat dupa ce s-a calificat in sferturi si a devenit neoficial numarul 1 mondial, pana luni, cand se anunta ierarhia oficiala, cu ea in frunte.

simona halep wta halep agnieszka radwanska
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007032 (s)