News Flash:

LOTERIA BONURILOR FISCALE, extragere speciala

1 Ianuarie 2017
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
bon

La extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale din 31 decembrie au ieşit din urne numerele 27 şi 4 reprezentând data de emitere (27 aprilie) şi 187 reprezentând valoarea bonurilor câştigătoare - între 187 şi 187,99 lei.

Sâmbătă, 31 decembrie, a avut loc o extragere specială a Loteriei Bonurilor Fiscale în urma căreia au ieşit câştigătoare bonurile cu valori cuprinse între 187 şi 187,99 lei emise în data de 27 aprilie 2016.

Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii sunt postate pe site-urile Ministerului Finanţelor Publice (mfinante.ro), Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (anaf.ro) şi Loteriei Române (loto.ro) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Depunerea cererilor de revendicare a premiului, de către deţinătorii de bonuri câştigătoare, se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de revendicare a premiului.

Formularul cererii poate fi obţinut gratuit de la administraţia fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul mfinante.ro.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine). Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea „conform cu originalul“, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006385 (s)