News Flash:

Bani de la Guvern pentru doua blocuri sociale in Deva

31 Decembrie 2016
1020 Vizualizari | 0 Comentarii
bloc social
Primaria municipiului Deva a primit o noua transa, de 1,5 milioane lei, din finantarea nerambursabila acordata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice pentru continuarea unui proiect ce prevede construirea a doua blocuri de locuinte sociale, a anuntat vineri primarul Mircia Muntean. 
Cele doua blocuri sunt realizate in sistem modular si prevad construirea a 72 de unitati locative formate din 12 apartamente cu doua camere si 60 de garsoniere, in cartierul Grigorescu. 
"Am insistat sa primim acesti bani cat mai repede. In total, in 2016, finantarea acordata de minister s-a ridicat la 2 milioane de lei. Am depus deja o solicitare ca sa primim inca 5 milioane de lei, pentru acelasi proiect", a afirmat Mircia Muntean. 
Proiectul celor doua blocuri de locuinte sociale a fost demarat in luna martie pe un teren ce apartine Primariei Deva si pe care existau inainte mai multe depozite dezafectate. 
Autoritatile locale doresc sa finalizeze cat mai repede cele doua blocuri de locuinte sociale, astfel incat anul viitor sa poata continua un proiect similar cu alte doua blocuri, tot in cartierul Grigorescu. 
La Primaria Deva sunt depuse aproximativ 800 de cereri pentru acordarea unei locuinte. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007278 (s)