News Flash:

Fosta prezentatoare TV Alexandra Tudor va deveni mamica!

7 Aprilie 2017
7881 Vizualizari | 1 Comentarii
AlexandraTudor24
Fosta prezentatoare a stirilor de la Sport.ro, Alexandra Tudor, este in culmea fericirii. In curand va deveni mamica pentru prima oara. Vedeta a ales sa anunte ca este insarcinata printr-o postare pe Facebook in care este alaturi de iubitul ei, Dan Marinas, iar acesta ii tine mana pe burtica.

Alexandra si iubitul ei vor avea o fetita.
Alexandra Tudor nu a mai aparut in fata micilor ecrane de 3 ani. Fosta prezentatoare de stiri sportive are acum 32 de ani si lucreaza in alt domeniu.
Alexandra Tudor este nascuta in Bucuresti, a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, iar romanii au vazut-o prezentand stiri sportive la televizor. Fosta moderatoare TV este pasionata de sport inca de cand era copil.
La 5 ani, mama ei a inscris-o la gimnastica si timp de 7 ani a fost nelipsita din sala de antrenament. Alexandra Tudor a renuntat la gimnastica pentru ca si-a dat seama ca nu era ceea ce isi dorea cu adevarat, dar pasiunea pentru sport a ramas vie in viata ei.
Alexandra Tudor lucreaza acum ca PR, insa i-ar placea sa revina in televiziune, tot ca prezentatoare de stiri.
”Mi-am schimbat jobul. Lucrez acum ca PR la o sala de fitness. Este o perioada buna. Ma intorc pe sticla daca mi se ofera o oportunitate de a prezenta tot stirile, pentru ca asta va ramane pasiunea mea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

vfd  | #4341
ash fii de acod daca v-a fii numai cu mine.
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007967 (s)