News Flash:

Cum si-a distrus fata o actrita din cauza operatiilor estetice. Inainte era atat de frumoasa, iar la 57 de ani arata SOCANT - FOTO

7 Aprilie 2017
1769 Vizualizari | 0 Comentarii
Melanie Griffith
La cei 57 de ani, actrita Melanie Griffith nu mai e ce-a fost odata! Fosta sotie a lui Antonio Banderas are fata de-a dreptul distrusa de interventiile estetice la care s-a supus de buna-voie, doar-doar va opri trecerea timpului, pentru a-si ingheta tineretea pe chip.
Din pacate, aceasta a reusit sa semene izbitor cu Femeia-pisica, rezultatul operatiilor nefiind deloc reusit. Cum timpul nu iarta pe nimeni, oricat ar incerca Melanie sa-si mentina prospetimea tenului prin metode medicale, nu pare a reusi. Actrita a fost surprinsa de mai multe ori purtand ochelari de soare mari, dar care nu au reusit sa-i mascheze trasaturile desfigurate.
Melanie Griffith si Antonio Banderas au fost impreuna 18 ani. Cei doi au divortat la sfarsitul lui 2014, iar vedeta a castigat cel mai mult din divort.
Banderas ii datoreaza lunar fostei neveste 65.000 de dolari ca pensi, iar toate castigurile din filme trebuie sa fie impartiti in mod egal cu aceasta.

Galerie Foto

Melanie_Griffith2
melanie griffith antonio banderas
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005246 (s)