News Flash:

Locuinte pentru toate gusturile si buzunarele la Targul National Imobiliar

3 Octombrie 2013
1554 Vizualizari | 0 Comentarii

Preturile pentru locuinte încep de la 17.500 de euro la editia de toamna a Targului National Imobiliar -TNI, care se va deschide vineri, în Capitala.

La eveniment vor expune 85 de companii ce vin în întampinarea clientilor cu oferte de vanzare, dar si închiriere de locuinte noi si vechi, spatii comerciale, terenuri din Bucuresti, Ilfov si Valea Prahovei.

Ofertele imobiliare prezente exclusiv la TNI încep de la 17.500 euro TVA inclus, pentru o garsoniera în ansamblul rezidential Studio Plus, si merg pana la 4,2 milioane de euro pentru un spatiu turistic din Predeal, zona Trei Brazi.

La TNI se vor lansa ansamblurile rezidentiale nou construite Vista Rezidential Concept, Shine Residence II, Gama Residence 2- Metalurgiei, Mary Residence, Joy Residence, Alexis Residence, Galaxy Residence si Tonny's Residence, care aduc semne pozitive, anuntand dezvoltarea pietei imobiliare din Romania.

In premiera la un targ imobiliar, compania Active Conexe promoveaza în cadrul TNI o serie de active imobiliare ale statului roman ce pot fi închiriate sau dezvoltate împreuna cu parteneri. Compania ofera un parteneriat avantajos pentru desfasurarea de activitati comerciale, detinand spatii de birouri, hale de productie, depozite deja existente sau terenuri în Bucuresti si în mai multe judete - Dolj, Cluj, Bihor, Sibiu, Brasov, Constanta, Iasi sau Timis.

TNI se desfasoara în perioada 4-6 octombrie la Palatul Parlamentului. Programul de vizitare al expozitiei este vineri si sambata: 10.00- 19.00, iar duminica, între orele 10.00-16.00.


studio plus
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004663 (s)