News Flash:

„Livrari de bine” pe motociclete, la Timisoara. Cristi Hrubaru de la Rock FM, capitan de drum cu daruri pentru copii

5 Decembrie 2022
322 Vizualizari | 0 Comentarii
livrari

Comunitatea de motociclisti din Timisoara s-a unit din nou pentru a aduce un zambet pe fetele unor copii. La initiativa clubului Moto Aikon, aproximativ o suta de motociclisti au vizitat cinci centre ale Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis.

Motociclistii s-au adunat duminica, 4 decembrie, in parcarea de la Shopping City, pentru a participa la o livrare mai aparte. Echipati cu cuburile de la Tazz, unul din sponsorii actiunii „Livrari de bine pe 2 roti v 2.0”, au plecat spre cinci centre sociale, trei din Timisoara si cate una la Covaci si Sacalaz. Gentile au fost incarcate cu cadouri pentru cei mici, de la haine de sezon, la jucarii si dulciuri. 

„Suntem la a doua editie a actiunii Livrari de bine pe 2 roti v 2.0. Si anul trecut au venit peste o suta de motociclisti din comunitatea timisoreana. Anul acesta vor beneficia de cadouri 50 de copii, din cinci centre sociale. Avem 50 de cuburi de la Tazz, pline cu daruri, pe care le vor lua pe spate motociclistii. Pe traseu suntem insotiti si de politia rutiera. Mergem impreuna pana la Punctele Cardinale, iar de acolo drumurile noastre se vor desparti in cinci directii. Avem trei centre in Timisoara si cate una la Covaci si Sacalaz. La final, ne intalnim in parcarea de la Decathlon, sa bem un ceai cald”, a declarat Sorana Cican, presedintele asociatiei Moto Aikon.

In jur de o suta de motociclisti au raspuns la aceasta actiune. Alaturi de cei de la Moto Aikon s-au aflat si cei de la Timisoara Bikers, dar si motociclisti din alte cluburi din oras.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007530 (s)