News Flash:

 Rudolf Gräf, consilierul personal al primarului Dominic Fritz, in echipa de coordonare a unui proiect de 14 milioane de euro in Republica Moldova

29 Noiembrie 2022
467 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoaraa

Arhitectul Rudolf Gräf, consilier personal pe probleme de urbanism al primarului Timisoarei, Dominic Fritz, a acceptat provocarea de fi parte din echipa de coordonare a unui proiect de 14 milioane de euro finantat de Guvernul Germaniei in Republica Moldova. El se va ocupa de componenta de dezvoltare urbana integrata la nivelul intregii republici. 

„Rudolf Gräf a fost unul dintre primii care au venit alaturi de mine, in echipa pe care am format-o in primarie si unul dintre cei mai buni colaboratori cu care am lucrat in acesti doi ani. Arhitect cu o experienta vasta in coordonarea unor proiecte de transformare urbana, Rudi Gräf si cu mine am reusit sa lansam concursul international de proiectare a reamenajarii Pietei Victoriei. Tot impreuna cu el am reusit sa pornim proiectul de regenerare urbana a zonei Traian, unul dintre cele mai complexe proiecte la care primaria s-a angajat vreodata, dar si programul de sprijin acordat proprietarilor din cladirile istorice, pentru renovarea lor. Rezultatele muncii si viziunii sale se vad deja in oras, in parcarile noi pe care le construim, unde alocam un procent important de teren pentru spatii verzi, in noile proiecte pe care le realizam, cum ar fi, de exemplu, Gheorghe Lazar, dar si alte interventii mai reduse, dar care cresc calitatea vietii in Timisoara. Bazele pe care le-am pus impreuna in acesti doi ani se vor vedea mult timp de acum inainte. Ii urez succes in noua provocare si il asteptam cu bratele deschise inapoi in Timisoara”, a declarat primarul Dominic Fritz.

La randul lui, arhitectul Rudolf Gräf a declarat ca a fost onorat sa lucreze alaturi de echipa din Primaria Municipiului Timisoara. 

„Am avut sansa sa lucrez doi ani intr-o echipa extraordinara inchegata de Dominic Fritz, cu o super putere de munca si determinare de a face Timisoara bine din nou. Am lucrat cu oameni fantastici din administratie si din societatea civila si stiu ca Timisoara este pe un drum foarte bun si pe maini bune de tot. Este o onoare pentru mine ca am fost parte din aceasta echipa! Si simt ca raman oarecum parte din ea si in viitor! Sunt mandru de faptul ca pentru Piata Victoriei organizam un concurs de solutii international impreuna cu Ordinul Arhitectilor din Romania, pentru a gasi cea mai buna solutie de amenajare, fiindca  Timisoara merita ce este mai bun in Europa. Sau ca in zona Traian si Calea Sagului pornesc doua proiecte majore care vor schimba fata orasului. Raman atasat de aceste proiecte in continuare. Accept insa aceasta provocare noua in republica Moldova deoarece cred in cooperarea internationala si stiu din proprie experienta cat de greu ii este unei tari la marginea Europei atunci cand ramane singura in fata unor provocari uriase”, a declarat Rudolf Gräf. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006281 (s)