News Flash:

Liviu Dragnea, la ICCJ pentru un nou termen in dosarul de instigare la abuz in serviciu

14 Februarie 2017
996 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea31
Liviu Dragnea, presedintele PSD, a ajuns, marti dimineata, la sediul instantei supreme, pentru un nou termen in dosarul in care este judecat pentru instigarea la abuz in serviciu si la fals, alaturi de alte persoane, printre care si fosta sa sotie, Bombonica Prodana.
Pe 9 decembrie judecatorii au decis ca instanta a fost sesizata in mod legal de procurori, dispunand inceperea procesului. Primul termen a avut loc pe 31 ianuarie si a inceput cu o amanare.
Alaturi de Liviu Dragnea a fost trimisa in judecata fosta sotie a acestuia, Bombonica Prodana, sub acuzatia de abuz in serviciu dar si Floarea Alesu, la acea vreme director executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, fiind acuzata de abuz in serviciu si instigare la fals intelectual.
De asemenea, in cauza sunt judecati Ionel Marineci, fost sef serviciu in cadrul Complexului de servicii destinat copilului si familiei, Rodica Milos si Olguta Sefu, la data faptelor director executiv adjunct al D.G.A.S.P.C. Teleorman, Valentina Marica, fost sef al Complexului de recuperare, Nicusor Gheorghe, fost sef al Serviciului Administrativ, Patrimoniu, Tehnic, Aprovizionare, Constantin Balaban, la data faptei sef al Complexului de servicii destinate copilului si familiei, Adriana Botorogeanu si Anisa Stoica la data faptelor functionari publici in cadrul D.G.A.S.P.C. Teleorman. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006229 (s)