News Flash:

CUTREMURATOR! Doi frati din Arad au sfarsit tragic, calcati de tren, in acelasi loc, la un interval de cinci ani

13 Februarie 2017
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
acc tren
Desi practica un sport destul de periculos, un sport de pe urma caruia te poti alege cu multe oase rupte, Matei Guler, un tanar aradean de doar 20 de ani, si-a gasit sfarsitul intr-un mod tragic.
Prietenii sai spun ca Matei a fost lovit de un tren in timp ce mergea la munca. Incidentul s-a petrecut vineri, in jurul orei 15:00, pe Calea 6 Vanatori, acesta indreptandu-se spre locul de munca, compania Panduit, care se afla chiar in capatul strazii amintite, la intersectia cu Centura Municipiului Arad. Aceeasi prieteni spun ca accidentul s-ar fi petrecut din cauza faptului ca, avand castile in urechi si ascultand muzica, Matei nu a auzit trenul venind spre el.
„Vineri, la orele 14:45, in zona Calea 6 Vanatori, un tanar de 20 de ani a fost surprins si accidentat de un tren Intercity care circula pe ruta Budapesta-Bucuresti. Politistii au gasit langa acesta telefonul mobil in care erau montate o pereche de casti. Politia efectueaza cercetari pentru a stabili exact cauzale decesului”, a declarat pentru Special Arad purtatorul de cuvant al IPJ Arad, inspector de politie Lorena Radu.
Pe pagina acestuia de Facebook „curg” mesajele de condoleante…

Niciodata de cand exista redactia Special Arad nu s-a intamplat sa ni se inmoaie picioarele si sa ne socam atat de tare cum am patit in aceasta dimineata, la auzul informatiei din titlu. Niciodata! Si nu ne referim neaparat ca am aflat ca Matei Guler, un tanar de 20 de ani, a fost lovit de tren si a murit, noi nefacand altceva decat sa documentam stirea…  Desi… nu poti ramane impasibil cand auzi ca mor tinerii. Ia cititi in continuare:
Sunt prea multe coincidente…
„Desi practica un sport destul de periculos, un sport de pe urma caruia te poti alege cu multe oase rupte, Matei Guler, un tanar aradean de doar 20 de ani, si-a gasit sfarsitul intr-un mod tragic. Prietenii sai spun ca Matei a fost lovit de un tren in timp ce mergea la munca. Incidentul s-a petrecut vineri, in jurul orei 15:00, pe Calea 6 Vanatori, acesta indreptandu-se spre locul de munca, compania Panduit, care se afla chiar in capatul strazii amintite, la intersectia cu Centura Municipiului Arad. Aceeasi prieteni spun ca accidentul s-ar fi petrecut din cauza faptului ca, avand castile in urechi si ascultand muzica, Matei nu a auzit trenul venind spre el” – Vineri, 10 februarie 2017, ora 14:45. ( Matei, un tanar de 20 de ani din Arad, a murit lovit de tren! Motivul care a dus la tragedie este stupid. )
„Un tanar in varsta de 18 ani, care a incercat sa traverseze liniile de tren din statia CFR Arad, a murit, vineri dimineata, dupa ce a fost lovit de o locomotiva. Accidentul a avut loc in jurul orei 7.15, iar conform politistilor tanarul a incercat sa traverseze liniile de tren, dar fost surprins si accidentat de locomotiva unui tren. in urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit ca Samuiel Guler, de 18 ani, din Arad, a fost surprins si accidentat de locomotiva trenului 3112, care circula pe relatia Oradea – Arad – Timisoara, in statia CFR Arad” – Vineri, 09 Noiembrie 2012, ora 14:26. (Arad: Un tanar a murit dupa ce a fost lovit de tren, in gara)
Deja… credem, reactia noastra devine de inteles si pentru dumneavoastra, cititorii nostri. Legatura dintre cele doua stiri de mai sus este… fratia de sange.
Cei doi tineri care au murit, Samuiel, de 18 ani, din Arad si Matei , de 20 de ani, din Arad, au fost frati!  
In urma cu patru ani, Samuiel mergea spre scoala (era in clasa a XII – a la Liceul de Arta) si a fost lovit de tren, avand castile pe urechi… Asculta muzica… cel mai probabil.
Ieri, Matei, muncitor la o firma din Arad, a fost lovit de tren si a decedat. In acelasi loc… Era cu castile pe urechi, ascultand, probabil, muzica.
Tot ieri, inainte de tragedie… bicicleta lui Matei s-a stricat. Cu ea mergea intotdeauna spre locul de munca. I-a spus tatalui sau ca merge pe jos, pe scurtatura, prin zona Garii Arad. In acelasi loc… l-a lovit trenul. Nici nu avea cum sa nu-l loveasca, fiind aflat la un macaz de cale ferata, si in orice directie ar fi mers trenul… Matei nu ar fi scapat.
Am vorbit cu colegi de serviciu de-ai tatalui – cu familia nici nu am incercat macar, intelegand starea de soc in care se afla – si am aflat ca in familia Guler erau, in urma cu patru ani, patru copii. Acum… mai sunt doi. Matei a fost foarte afectat de moartea, in 2012, cand avea 16 ani, a fratelui Samuiel. Si mult timp nu si-a revenit…
Acum, probabil, vorbesc amandoi, acolo sus, unul langa altul, fata in fata, dar cu castile pe urechi. sursa: specialarad.ro

matei guler
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005284 (s)