News Flash:

Vremea va fi frumoasa la inceputul saptamanii viitoare

5 Martie 2017
910 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Duminica avem inca o zi neobisnuit de calda pentru aceasta data, dar prin vestul si nord-vestul tarii se innoreaza si vin cateva ploi slabe. In rest ramanem cu vremea buna, iar maximele termice ajung in intervalul 10...20 de grade.

In Dobrogea si Baragan gasim soare, cativa nori si un vant mai intens pe litoral si in delta. La fel ca ieri, in zona Baraganului temperaturile ajung la 17...18 grade- valori mai potrivite pentru luna aprilie. Si in Moldova sudica si in nordul Munteniei vom avea o zi insorita si calda. Norii apar in treacat; vantul mai are unele porniri, iar maximele urca pana la 15...16 grade. In jumatatea nordica a Moldovei asteptam soare si timp frumos, insa dimineata, pe la campie mai sunt ceva conditii de ceata. Va fi in continuare nefiresc de calda pentru data din calendar. Dupa pranz termometrele vor indica 16...17 grade, iar vantul va mai avea unele intensificari.

In nordul Transilvaniei si in Maramures norii se inmultesc si o sa o sa ploua slab, trecator. Regimul termic ramane foarte placut: maximele urca din nou spre 16...17 grade.

Si in vestul tarii se cam strica vremea. Cerul se umple de nori; va ploua slab, pe zone restranse, iar vantul va sufla cu putere. Temperaturile nu mai urca la fel de mult ca ieri, cand in zona s-au atins 21 de grade, dar va fi in continuare mult mai cald decat in mod obisnuit. Temperaturile se mentin la valori ridicate si in centrul Romaniei. Ziua va fi insorita, cu pana la 17...18 grade in termometre. Pe inserat apar ceva innorari, iar dupa lasarea noptii ploile ajung si aici.

Si in sud-vestul tarii o sa ploua la noapte, dar pana atunci avem vreme foarte frumoasa si temperaturi mult mai ridicate decat in statistici. La amiaza, termometrele vor indica 17...18 grade.
In tinuturile sudice vom avea si astazi soare, atmosfera placuta si temperaturi ridicate. Nu sunt anuntate ploi, deocamdata. Cel mai cald va fi in Lunca Dunarii, pe unde se vor atinge 20 de grade Celsius.

In Bucuresti dimineata mai apar ceva innorari, dar mai tarziu se insenineaza si temperatura ajunge la 18 grade. Vantul ramane domol; la noapte se vor inregistra in jur de 3 grade si vor fi conditii de ceata. La munte, norii se inmultesc treptat si, mai ales dupa lasarea noptii, o sa ploua in Carpatii Occidentali, prin zona Meridionalilor si in nordul Carpatilor Orientali. La altitudini mari se anunta lapovita sau fulguieli trecatoare. Vantul continua sa sufle tare in zonele de cresta, iar temperaturile mai cresc putin fata de ziua trecuta.

Luni temperaturile scad in regiunile intracarpatice. Ploile cuprind jumatatea vestica a tarii, dar apar sporadic si in celelalte zone. La munte, la altitudini mari se mai anunta ceva ninsori si lapovita, iar vantul are intensificari aproape peste tot.

Marti vom avea atmosfera schimbatoare, cu innorari, dar si momente insorite. Pe inserat o sa ploua slab prin vestul si sudul tarii, iar vantul va fi destul de activ in sud, in sud-vest si in zonele centrale.Va fi mult mai cald decat ar fi normal la aceasta data.

Miercuri ramanem cu temperaturile ridicate. Se mai aduna norii si o sa ploua slab in sud-vest. In rest asteptam vreme destul de buna si un vant mai intens la munte si pe partea sudica a tarii. Maximele se vor situa intre 9 si 18 grade.

luni marti miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006568 (s)