News Flash:

Clotilde Armand ar putea fi exclusa din USR

6 Martie 2017
946 Vizualizari | 0 Comentarii
clotilde armand2
Presedintele USR, deputatul Nicusor Dan, a precizat, luni, ca reprosurile la adresa lui Clotilde Armand fac obiectul unei sesizari interne care urmeaza sa fie analizata de organele interne, respectiv Biroul National si Comisia de etica, el aratand ca pentru moment nu se pune problema unei sanctiuni.
Solicitat sa comenteze reprosurile la adresa lui Clotilde Armand, privind absentele de la sedintele de Consiliu, precum si faptul ca i s-a cerut demisia din functia de consilier, Nicusor Dan a raspuns: „Ce ma intrebati e o simpla sesizare interna, asa cum sunt multe sesizari interne intr-o structura de cateva mii de oameni”.
„Va fi analizata de organele abilitate, de Biroul National si Comisia de etica, dar pentru moment nu s-a intamplat nimic. E o simpla sesizare asa cum sunt multe altele si in mod normal ar fi trebuit sa ramana interna pana la o decizie”, a adaugat Nicusor Dan.
Intrebat daca Clotilde Armand risca sa-si piarda functia sau sa fie exclusa din partid, Nicusor Dan a precizat: „Pentru moment nu se pune problema de asa ceva. Pentru moment e o simpla sesizare, cum sunt multe altele”. Mediafax.ro

clotilde armand
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 32 queries | Mysql time :0.003853 (s)