News Flash:

Atenție!

Lipsă apă pe mai multe străzi din Timişoara, Pădureni şi Găvojdia

24 Iunie 2024
83 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto renasterea ro

Miercuri, 26 iunie, între orele 8 și 18, vor avea loc două conectări de conducte la intersecțiile străzii Doamna Chiajna cu străzile Sibiu și Făgăraș. Aceste lucrări sunt finanțate din surse private, iar în timpul execuției lor va fi întreruptă furnizarea apei pe următoarele străzi: Sibiu, Făgăraș, Chișinău, Sinaia, Doamna Chiajna, Toplița, Franyó Zoltán și Calea Bogdăneștilor (între strada Bogdan Petriceicu Hasdeu și Calea Circumvalațiunii).

De asemenea, pe 26 iunie, între orele 9 și 17, va fi oprită furnizarea apei în Pădureni pentru o intervenție la grupul de pompare al Gospodăriei de Apă din localitate. În zilele de 25 și 26 iunie, între orele 9 și 14, în Găvojdia va fi întreruptă zilnic furnizarea apei pentru a permite spălarea bazinului de înmagazinare. Aceste lucrări sunt efectuate pentru a asigura o calitate corespunzătoare a apei potabile și fac parte din activitățile de mentenanță preventivă desfășurate de Aquatim în rețelele de distribuție.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, a transmis Aquatim.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005086 (s)