News Flash:

Bine de știut!

Cele 40 de locuri de parcare de pe strada Eugen Pop din Timișoara au intrat în etapa de finalizare

24 Iunie 2024
70 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto Prim ria Timi oara

În prezent, muncitorii finalizează lucrările la cele 40 de locuri de parcare de pe strada Eugen Pop din Timișoara, fiind în etapa de pavajare. De asemenea, în oraș au fost amenajate câteva sute de locuri de parcare în locul garajelor demolate. Proiectul continuă să transforme spațiile dintre blocuri, eliberând vechile garaje în paragină pentru a crea locuri de parcare moderne și accesibile, inițiat de Primăria Timișoara.

Peste 300 de noi locuri de parcare au fost create în diverse cartiere, inclusiv: Strada Silistra (zona Lipovei): 32 locuri Intrarea Sunetului (zona Lipovei): 44 locuri Strada Gheorghe Nuțu Ioțcovici (zona Lipovei): 77 locuri Intrarea Munților (zona Șagului): 27 locuri Strada Martir Ioan Stanciu intersecție cu Strada Cosminului (zona Girocului): 84 locuri Strada Meziad (zona Girocului): 24 locuri Intrarea Vântului (zona Girocului): 45 locuri

„În prezent, echipele noastre finalizează și cele 40 de locuri de parcare de pe strada Eugen Pop, fiind în etapa de realizare a pavajului. Noile parcări sunt dotate cu căi de acces, trotuare și spații verzi, cu zeci de arbori, gazon și plante perene, contribuind astfel la un mediu urban mai sănătos și estetic”, au declarat reprezentanții Primăriei Timișoara.

Proiectul municipalității vizează demolarea a sute de garaje și clădiri provizorii degradate, pentru a transforma terenurile în parcări și spații verzi valorificate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006598 (s)