News Flash:

Lidia Fecioru: Pune un pahar cu gălbenuș de ou în el pe noptieră și vei scăpa de….

12 Iulie 2018
1673 Vizualizari | 0 Comentarii
lidia

Bioenergoterapetul Lidia Fecioru a dezvaluit modalitatea simpla de a scapa de energiile negative, prezente in casa sau in noi.

Fecioru a marturisit care este metoda cea mai simpla prin care putem sa scapam de aceste energii care ne pot afecta viata intr-un mod negativ.
Tot ce trebuie sa faci este sa iei un ou crud, sa-l rostogolesti pe tot corpul tau. Aceasta procedura trebuie sa dureze circa cinci minute, dupa care oul se sparge.
Mai exista si o alta metoda prin care poti elimina aceste energii negative, tot prin ajutorul unui ou.

O alta tehnica de vindecare, daca vrem ca toate energiile si bolile sa plece de la noi, trebuie sa luam un pahar de sticla, sa spargem un ou in el, dar galbenusul trebuie sa ramana intreg si turnam apa peste el. Il punem pe noptiera langa capul nostru, seara.

Se fac niste bulbuci care sunt legati de ou ca un fir, a spus Lidia Fecioru la Adevaruri ascunse.

Leacul anti-cancer dezvaluit de Lidia Fecioru: „Previne aparitia bolii si ajuta la tratarea pacientilor!”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit numele unui remediu naturist pentru cancer care „nu doar ca previne aparitia bolii, ci chiar ajuta la tratarea pacientilor suferinzi”.
Conform Lidiei Fecioru, magnatii din industria farmaceutica au incercat sa blocheze acest remediu prin diferite metode.

„S-a trecut imediat la intimidarea curantilor, s-au confiscat filme si carti ce promovau noul leac si chiar au fost arestate persoanele care organizau manifestatii publice pentru promovarea miraculosului medicament. Acest tip de tratament a fost astfel abandonat de catre majoritatea medicilor”, a spus Lidia Fecioru.

Leacul anti-cancer despre care vorbeste bionergoterapeutul este Vitamina B17 care poate fi gasita, printre altele, in samburii de caise, cirese, migdale, piersici, prune.
Ce este Vitamina B17 (Amigdalina)
„Potrivit medicilor, carenta de vitamina B17 poate cauza depresie si insomnie, anorexie, oboseala si uscarea pielii. De asemenea, excesul de vitamina B17 poate duce la intoxicatii. Astfel, se recomanda folosirea acesteia in doze optime, de 50-100 de mg pe zi in cazul copiilor, 50-200 mg pentru adulti si intre 1 si 2 grame zilnic in cazul bolnavilor de cancer.
In natura, vitamina B17 se gaseste in samburii de caise, cirese, migdale, piersici, prune, in semintele merelor, perelor si gutuilor, in legume precum mazarea, fasolea, conopida, varza, broccoli, spanac, ceapa sau vinete.

De asemenea, vitamina mai poate fi gasita in stare naturala in cereale, in scoarta de malin sau in frunze de gutui, prun, cais, cires, visin sau piersic. Samburii de caise contin cea mai mare cantitate de amigdalina.

Doza recomandata este de doar 8-9 samburi pe zi, deoarece, in cantitate mai mare pot deveni toxici pentru organism. Pe de alta parte, consumul de antibiotice, alcoolul si cafeaua, reduc foarte mult actiunile amigdalinei in organism”, a scris Fecioru pe Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005862 (s)