News Flash:

Acest ingredient natural poate sa refaca ficatul

8 Iulie 2018
907 Vizualizari | 0 Comentarii
ficat1

Persoanele cu kilograme in plus, cele care se simt epuizate, cele care au un exces de toxine atat in organism, cat si in alimentatie sau in produsele cosmetice, chiar si persoanele care locuiesc in zone poluate sunt deja afectate de astenie. Daca nu suferiti de astenie, atunci sigur va simtiti obositi si stresati. Insa albinele au avut grija sa creeze un produs de-a dreptul miraculos pentru organism.

Supranumita si ”painea albinelor”, pastura este deja incoronata drept superalimentul cu proprietati miraculoase, lasand la o parte gustul fenomenal. Poate fi folosita si ca o guma de mestecat naturala, datorita texturii pastoase, redand prospetimea gurii instant.

Pastura este un polen supus in stup unor procese naturale. Polenul este asezat de catre albine in faguri, bine presat pentru a scoate aerul si glazurat apoi cu o pelicula de propolis. In stup este foarte cald, polenul fermenteaza si se transforma in pastura, un produs care abunda in vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, enzime, factori antibiotici si multe alte substante esentiale pentru organism. Desi compozitia sa este asemanatoare cu cea a polenului, pastura are proprietati si mai valoroase decat acesta, datorita continutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E si K, acid lactic, enzime si minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esentiali. Complexul de vitamine, minerale, lactofermenti, aminoacizi si enzime care se gasesc in pastura fac din acest produs o sursa importanta de energie, vitalitate si bunastare generala.

Se recomanda cel putin o lingurita de pastura pe zi persoanelor cu colesterolul din sange ridicat, care au afectiuni hepatice si ale tubului digestiv, care sufera de ateroscleroza, dar si persoanelor cu probleme circulatorii.

Pastura: Ajuta la detoxifierea organismului, Protejeaza ficatul si tubul digestiv; Reduce colesterolul din sange; Previne si trateaza anemiile; Intareste sistemul imunitar; Specialistii il recomanda pentru consum regulat, in cazul in care dorim sa ne protejam sanatatea si sa prevenim diverse afectiuni.

Pastura imbunatateste sistemul imunitar, tonifica puternic sistemul endocrin, tonifica si regenereaza ficatul, are un continut bogat de antioxidanti, pastreaza echilibrul hormonal, protejeaza ADN-ul si regenereaza celulele. Stimuleaza digestia, metabolismul, secretiile biliare si functia colonului. Ne reda vitalitatea, energia si pofta de viata. Asadar, isi merita numele de miracolul naturii.


kilograme pastura aminoacizi esentiali
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006279 (s)