News Flash:

Usturoiul, un leac bun care inlatura grasimea de pe burta

9 Iulie 2018
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
usturoi gol

Usturoiul are un efect miraculos cand vine vorba de scaderea in greutate. Este considerat a fi un bun supresor al apetitului si stimuleaza metabolismul sa arda in mod eficient depozitele de grasime. Aroma puternica a usturoiului stimuleaza centrul de satietate de la nivelul creierului, determinand astfel instalarea mai rapida a senzatiei de satietate. Mai exact, usturoiul reduce apetitul alimentar prin cresterea senzitivitatii creierului la leptina - hormonul care regleaza metabolismul si apetitul.  In plus, usturoiul stimuleaza productia de norepinefrina, un neurotransmitator care are rolul de a intensifica metabolismul. Studii efectuate pe soareci de laborator arata ca cei carora li s-a administrat alicina, substanta activa din compozitia usturoiului, si-au redus tensiunea si nivelul insulinei din corp, ceea ce i-a ajutat sa slabeasca mai usor, spre deosebire de cei din al doilea grup care nu au urmat acest tratament.

Cum sa folosesti usturoiul pentru a topi grasimea abdominala: Ai nevoie de 3 catei de usturoi, sucul de la o lamaie si de o cana cu apa. Mai intai amesteca apa cu sucul de lamaie, apoi mesteca bine cateii de usturoi si bea bautura preparata. Tratamentul cu usturoi are o eficienta maxima daca se face dimineata, inainte de a manca sau de a bea orice altceva. Rezultatele benefice se vor vedea in cel mult doua saptamani.

Usturoiul contine compusi sulfurati, dintre care alicina este cea mai activa substanta. Acesti compusi sunt cunoscuti de foarte multa vreme pentru efectele lor terapeutice: scaderea tensiunii arteriale, scaderea colesterolului rau, efect antimicrobian, combaterea micozelor cutanate, prevenirea racelilor, stimularea imunitatii. sursa: clickpentrufemei.ro


usturoiul depozitele grasime satietate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005915 (s)