News Flash:

Asa scapi definitiv de parazitii intestinali

10 Iulie 2018
930 Vizualizari | 0 Comentarii
detoxic mare

E un fapt stiut ca microbii exista peste tot si ca oricat am incerca sa ii tinem la distanta ei fac parte din mediul inconjurator. Putem insa sa ii eliminam din organism cu ajutorul lui Detoxic, un produs eficient in combaterea parazitilor si a viermilor intestinali. Uneori respectarea regulilor de igiena nu este suficienta in combatarea microorganismelor parazitare, din acest motiv a fost conceput Detoxic.

Este un remediu eficient si o solutie rapida pentru detoxifiere insa si pentru prevenirea acumularii de paraziti in corp.

Microbii si parazitii sunt prezenti peste tot: in apa, pamant si mancare. Pana si un gest inofensiv cum ar fi mangaierea animalelor de casa sau atingerea bancnotelor poate cauza tansmiterea unor paraziti care pot cauza serioase probleme digestive.

Pe pagina oficiala veti putea citi mai multe detaliii despre infestare cu paraziti si simptomele aferente acesteia. Eu voi enumera doar cateva din acestea cum ar fi durerile de cap, senzatia permanenta de slabiciune si oboseala a corpului si bineinteles probleme sistemului digestiv. 
Probabil v-ati intrebat adesea de ce suferiti de oboseala cronica, de nervozitate si dereglari ale apetitului nestiind ca de vina sunt niste bacterii cu care probabil ati luat contact facand unele din cele mai commune lucruri cum ar fi mersul la o toaleta publica. De asemenea aceste infectii parazitare duc la alergii ale ochilor si nasului cat si la raceli comune frecvente, diaree sau constipatie.

Simptomele infectiei cu paraziti intestinali

Site-ul official al produsului confirma existenta a 3 ingrediente:

Achileina - o planta care stimuleaza secretia glandelor salivare si intensifica secretia sucurilor digestive astfel creeazaun mediu noviv pentru viermii intestinali.

Gentiopicrina - este cunoscuta pentru proprietatile sale antihelmintice, stimuleaza secretia glandelor digestive imbunatatind peristaltismul intestinal astfel faciliteaza eliminarea parazitiilor din organism.

Eugenolul - mai exact un ulei extras din cuisoare, nucsoara si scortisoara avand puternice efecte antioxidante, antiseptic si deparazitare.
Ingredientele acestui produs sunt in totalitate sigure si nu prezinta efecte adverse asupra organismului consumatorilor deci puteti sta fara grija si il puteti consuma linistiti deoarece veti beneficia de efectele sale de eliminare si prevenire ale infectiilor cauzate de paraziti.

Singurele efecte la care va puteti astepta in afara eliminarii parazitiilor sunt imbunatatirle vizibile la nivelul digestiei si al aspectului pielii, parului si unghiilor. 


achileina gentiopicrina eugenolul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006305 (s)