News Flash:

Lidia Buble nu este sustinuta de fani asa cum se astepta. Artista are Instagramul plin de comentarii rautacioase dupa participarea la Asia Express

20 Octombrie 2021
570 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble si-a luat sora si au pornit in aventura vietii lor. Cele doua au o conexiune extrem de puternica, iar Lidia a afirmat ca niciodata nu ar fi mers in acest concurs daca nu ar fi facut echipa cu Estera. Surorile Buble sunt foarte luptatoare, iar asta se pare ca a atras atat antipatia celor din concurs, cat si antipatia celor de acasa.

Lidia Buble este extrem de competitiva, iar daca cineva mai avea vreun dubiu, Asia Express este dovada suprema. Lidia si Estera sunt niste adversare de temut si nu este de mirare ca au reusit sa atraga antipatia multor echipe in Asia Express. Fetele si-au facut deja un obicei din a fura de la nas masinile celorlalti, iar asta i-a facut pe multi sa spuna ca nu joaca corect. Lidia si Esti nu si-au justificat niciodata comportamentul, ba mai mult, au spus ca atata timp cat este o competitie, se vor folosi de toate armele.

La televizior, lucrurile par diferite. Montajul si cut-urile ii fac de cele mai multe ori pe fani sa isi formeze conceptii gresite. Faptul ca la tv Lidia si Estera gasesc masina in doua secunde, nu inseamna ca fix asta s-a intamplat si in realitate. Pana in etapa a cincea, Lidia si-a castigat multi sustinatori, dar si hateri care nu rateaza nicio ocazie pentru a-i comenta cu replici dure. ”Prea mult va dragalasiti aici pe Insta. Sunati-va, draga si spuneti-va ca va iubiti 5 ore incontinuu. Prea exagerat.”, ”Antipatica imi esti acum”, au fost doar cateva dintre reactiile fanilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007094 (s)