News Flash:

Liber la distractie! Mii de timisoreni petrec la "Revolution Festival"

3 Iunie 2017
1077 Vizualizari | 0 Comentarii
Revolution Festival
Revoluția continuă la Muzeul Satului. Mii de petrecăreți au dansat non-stop în a doua zi a Revolution Festival. A fost o noapte cu câte puțin pentru fiecare, de la veteranii punkului – GBH – până la ritmurile nebune ale lui ICICLE sau Dubfire.

Revoluționarii nu se lasă ușor. La 24 de ore de la startul Revolution Festival, Muzeul Satului era tot plin de oameni puși pe distracție. În timpul zilei, vizitatorii au putut vizita numeroasele workshop-uri din festival, ori s-au putut relaxa cu o plimbare în zona lacului.

 

Zona Lunatica a fost la fel de plină și nebună ca în prima zi, aducând spectacole incredibile, scrie tion.ro. Dar Brass a făcut audiența să strige, iar Miss Monroe i-a uimit pe toți cu asemănarea dintre ea și celebra actriță de la care a împrumutat numele.

Lăsarea serii a adus un vibe mișto peste întreaga audiență. Veteranii punkului – GBH – au avut un show plin de energie, tinerii din fața scenei aruncându-se la pogo fără teamă că jandarmeria le va strica distracția. Pe Music Guru au urcat apoi cei de la Eluveitie, care, de asemenea s-au bucurat de o audiență numeroasă. Macanache i-a surprins apoi pe toți cu un performance de excepție, ajutat și de instrumentiștii desăvârșiți de la The Putreds.


muzeul satului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1353 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006199 (s)