News Flash:

Laura Codruta Kovesi s-a dus la Parchetul General sa se planga de proiectul legilor justitiei

29 August 2017
932 Vizualizari | 0 Comentarii
codruta
Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a ajuns, marti dimineata, la sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a prezenta punctul de vedere al procurorilor anticoruptie referitor la legile justitiei. Laura Codruta Kovesi a intrat in sediul Parchetului General fara sa faca declaratii, precizand ca nu va da detalii nici la iesire.
La intalnirea cu sefii de parchete din tara a ajuns si procurorul-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), Daniel Horodniceanu.
DNA a anuntat, marti, intr-un comunicat de presa, ca Adunarea generala a procurorilor din cadrul DNA a avut loc luni, desi fusese initial programata pentru miercuri.
„A fost devansata dupa ce procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a solicitat convocarea adunarilor generale de la nivelul parchetelor pentru analizarea propunerilor de modificare a legilor justitiei”, a explicat DNA.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005733 (s)