News Flash:

ALERTA ANM! Ploi torentiale, descarcari electrice si grindina, prezente luni si marti, in zonele montane si submontane

28 August 2017
915 Vizualizari | 0 Comentarii
furtuna caras
ANM a emis, luni dimineata, o informare meterologica de instabilitate atmosferica accentuata, care se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, averse torentiale si, pe arii restranse, grindina, aceasta fiind valabila in zonele montane si submontane,apoi si in regiunile sudice si sud-estice.
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) informeaza ca, incepand de luni, de la ora 13.00, pana marti, la 3.00, va aparea instabilitatea atmosferica, in zonele montane si submontane, apoi si in regiunile sudice si sud-estice.
„Vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, averse torentiale, pe arii restranse grindina si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie. Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 30...40 l/mp”, precizeaza sursa citata.
In dupa-amiaza zilei de luni, in regiunile sudice vremea se va mentine calduroasa, local caniculara in sudul extrem al Olteniei si in sud-vestul Munteniei, unde vor mai fi temperaturi maxime de 35...36 de grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1359 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006040 (s)