News Flash:

BOMBA! Gigi Becali ar putea ajunge din nou dupa gratii. Patronul FCSB risca pana la 5 ani de inchisoare

29 August 2017
937 Vizualizari | 0 Comentarii
becali
Conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) va sesiza Parchetul, dupa ce George Becali ar fi amenintat-o pe directoarea Penitenciarului Jilava, el recunoscand acest lucru in cadrul unei emisiuni televizate, potrivit unui comunicat de presa al sindicalistilor din ANP.
Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) anunta ca omul de afaceri George Becali risca o noua pedeapsa cu inchisoarea de pana la cinci ani, la care s-ar putea adauga o majorare cu jumatate din pedeapsa aplicata pentru savarsirea unei infractiuni in stare de recidiva, plus restul de pedeapsa ramas neexecutat prin liberarea conditionata.
„Reamintim ca ex-detinutul George Becali a intervenit intr-o emisiune de televiziune din data de 19 august 2017 unde a afirmat in mod explicit ca i-a transmis o serie de mesaje de amenintare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv ca acesta nu ar fi aprobat o noua invoire pentru varul Victor Becali”, anunta sindicalistii.
Ulterior, precizeaza sursa citata, George Becali ar fi incercat sa se disculpe „folosind aceeasi strategie care-deloc surprinzator-i-a mai adus si alte condamnari penale”.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005027 (s)