News Flash:

La un pas de tragedie! Trei fetite au scapat ca prin minune dupa ce au baut un insecticid puternic

20 Mai 2015
1152 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Trei fetite in varsta de un an, 5 si respectiv 6 ani, din localitatea Cruceni, judetul Timis, s-au intoxicat, marti, dupa ce au consumat insecticid. Trei echipaje de ambulanta au fost trimise de urgenta la fata locului pentru a le acorda micutelor primul ajutor.
Din primele informatii, cele trei fetite, care sunt si verisoare, se aflau in casa sub supravegherea mamei uneia dintre ele cand au consumat o substanta numita Mospilan, un insecticid folosit in stropirea culturilor, scrie Tion.ro. Produsul este extrem de toxic si afecteaza sistemul nervos al insectelor, care paralizeaza si mor. Ele au fost insa observate de mama uneia dintre ele, care le-a luat imediat insecticidul din mana si a sunat la numarul de urgenta 112. Trei echipaje de ambulanta au fost trimise la fata locului pentru a le acorda primul ajutor.
Dupa ce au fost stabilizati, copiii au fost transportati de urgenta la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara. Din fericire, se pare ca micutele sunt in afara pericolului, deoarece nu au apucat sa consume o cantitate mare de insecticid. Ele vor trebui, insa, sa ramana in spital mai multe zile, sub supravegherea medicilor, pana vor elimina substanta toxica din organism.

trei fetite timis ambulanta mospilan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006628 (s)