News Flash:

SCANDAL URIAS in centrul Timisoarei. Politist ranit cu un pistol

17 Mai 2015
1214 Vizualizari | 0 Comentarii
politia locala1
Scandal in Piata Victoriei din Timisoara, in noaptea de sambata spre duminica. Un individ in stare de ebrietate a lovit, cu manerul unui pistol, doi agenti de paza ai unui local din centrul orasului. Unul dintre agenti a fost transportat la spital, fiind ranit in zona fetei.
Incidentul a avut loc in fata unui local din apropierea Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara, din Piata Victoriei. Un barbat in stare de ebrietate, care nu a fost inca identificat, a fost escortat afara din local de catre doi agenti de paza.
Potrivit unuia dintre agenti, un tanar de 30 de ani, dupa ceva timp, individul s-a intors cu alti doi barbati si i-a luat la bataie, ba chiar, la un moment dat, a scos un pistol si a inceput sa-i loveasca pe agenti cu manerul armei. Un barbat de 33 de ani, care iesea chiar in acel moment  din local, a fost si el lovit de individul beat.
Unul dintre cei doi agenti, un tanar de 35 de ani, a fost ranit in zona fetei, iar un alt client al localului a sunat la numarul de urgenta 112, dupa ce l-a gasit plin de sange pe caldaram, martorul crezand ca agentul a fost impuscat.
La fata locului au venit imediat echipaje de politie si jandarmerie, dar si un echipaj SMURD care l-au transportat pe agentul de 35 de ani la spital.
Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz si urmeaza sa il identifice pe agresor, dar si sa stabileasca daca cei doi prieteni ai sai au participat sau nu la bataie. Cand va fi identificat, pe numele agresorului va fi deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005477 (s)