News Flash:

Barbatul injunghiat la metrou a murit la spital

17 Mai 2015
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
injunghiat la metrou
Un barbat in varsta de 50 de ani a fost injunghiat, duminica dimineata, la statia de metrou "Eroii Revolutiei". Acesta a decedat, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii Spitalului Bagdasar Arseni, unitate medicala la care a fost transportat acesta.
Medicii au constatat decesul barbatului in jurul orei 12.30.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, duminica dimineata a fost inregistrat un apel la numarul de urgenta 112, care semnala ca doua persoane au fost injunghiate. Ajunsi la fata locului, paramedicii au gasit un singur barbat, care avea mai multe plagi produse prin injunghiere in abdomen.
La statia de metrou "Eroii Revolutiei" din Capitala au fost trimise trei echipaje SMURD, au mai spus sursele citate.
Potrivit unor surse din Politie, incidentul a avut loc la ora 7.00, pe scarile de la metrou.
Odata dus la spital, reprezentantii Spitalului Bagdasar Arseni au declarat ca starea pacientului este foarte grava, acesta fiind adus in stop cardio-respirator si resuscitat. Ulterior, pacientul a fost supus unei interventii chirurgicale.
Barbatul a avut leziuni foarte grave la mai multe organe, fiindu-i sectionate colonul si duodenul. De asemenea, medicii au suspectat o sectiune de aorta.
Dupa mai multe ore in care medicii au incercat sa il mentina in viata, in cele din urma au constatat decesul barbatului.
Agresorul se afla in custodia Politiei Metrou, el urmand sa fie preluat de reprezentantii Serviciului omoruri.

eroii revolutiei decesul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1400 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010381 (s)