News Flash:

Kelemen Hunor: Nu vom avea un protocol secret cu USD

3 Martie 2014
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
kelemen hunor
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, duminică, pentru "Gândul", că protocolul pe care îl va semna cu USD nu va fi unul secret, aşa cum a acuzat Traian Băsescu, documentul având un capitol despre minorităţi care "conţine tot ce este important". După ce preşedintele Traian Băsescu a acuzat că negocierile dintre UDMR şi USD se vor concretiza într-un protocol secret, înşiruind o serie de condiţii pe care le-ar fi cerut Uniunea şi care ar schimba programul de guvernare, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat pentru "Gândul" că informaţia este una falsă.

"Nu vom avea un protocol secret. Programul de guvernare are un capitol despre minorităţi şi conţine tot ce este important", a precizat Kelemen, contactat de "Gândul".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, în emisiunea "După 20 de ani" de la ProTV, că modificarea programului de guvernare înseamnă că premierul Ponta ar trebui redesemnat ca premier, menţionând: "Dacă premierul nu vine la Cotroceni, atac decizia Parlamentului la CC". Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 34 queries | Mysql time :0.064415 (s)