News Flash:

Primarul Robu il pune la zid pe Tariceanu: "S-a dus la palatul Victoria ca un cersetor!"

1 Martie 2014
1077 Vizualizari | 0 Comentarii

Vicepreşedintele PNL la nivel naţional Nicolae Robu, primarul Timişoarei, este încă surprins de mutarea făcută de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu – demisia din PNL, apropierea de PSD şi formarea Partidului Reformist Liberal, scrie Ziuadevest.ro. Mai mult, Tăriceanu se gândeşte să candideze şi la preşedinţie, eventual susţinut de PSD.

„După părerea mea, domnul Tăriceanu şi-a pus punct carierei politice de o manieră lamentabilă şi eu nu am văzut nici un om poliitic din România într-o situaţie atât de umilă cum l-am văzut pe dânsul, când s-a dus de unul singur, ca un cerşetor, la Palatul Victoria şi s-a întors tot singur, necondus măcar din politeţe până la poartă, cu traista goală”, a spus preşdintele PNL Timiş Nicolae Robu.

„Nu am auzit nici un coleg, până în momentul de faţă, care să nu fie decepţionat de gestul domnului Tăriceanu”

Robu spune că din Timiş, cel mai probabil, nu va pleca nimeni spre noua structură creattă de Tăriceanu. „Din Timiş nu cred că o să plece vreun membru. Nu am auzit nici un coleg, până în momentul de faţă, care să nu fie decepţionat de gestul domnului Tăriceanu. E de neînţeles pentru mine, absolut, pentru că domnul Tăriceanu s-a dovedit un om inteligent, un prim ministru foarte bun, aveam imaginea că este un adevărat om de stat. Mă îndoiesc că PSD l-ar susţine, dar ne-am bucura dacă s-ar întâmpla asta – atunci nu am avea nici o problemă să câştigăm preşedinţia”, crede Robu. Ziuadevest.ro


nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1094 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030312 (s)