News Flash:

Jucatorii de la ACS Poli au efectuat vizita medicala

10 Iulie 2014
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
Lotul celor de la ACS Poli a fost prezent miercuri la policlinica medicala sportiva din Timisoara pentru efectuarea vizitei medicale traditionale de dinaintea inceperii campionatului. Au fost prezenti aproape toti componentii lotului, inclusiv Seroni, care a lipsit la primele antrenamente.
Miercuri a fost zi plina la policlinica sportiva din Timisoara. Cu ace si fara ace, pe bicicleta medicala si cu tensiometru, 24 de sportivi si-au verificat starea fizica inainte de reinceperea campionatului: Nuno Claro, Pap, Belu, Balace, Scutaru, Seroni, Bocsan, Todorov, Petre, Morariju, Hasani, Ahmetovic, Balaure, Nanu, Boldea, Szekely, Kneeshaw, Trandu, Poparadu, Popovici, plus cei doi fotbalisti cu care s-a discutat deja semnarea contractului, Stavric si Eduardo, plus albanezii Agaliu si Merko, testati in aceste zile.
Surpriza zilei a fost Alin Seroni, jucatorul invoit de la echipa pentru a-si cauta un angajament mai bun in afara clubului. El nu a luat parte la primele antrenamente ale echipei. De lipsit a lipsit Keita, neinvoit, dar si Barbut, in continuare accidentat. Tion.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1381 (s) | 33 queries | Mysql time :0.046031 (s)