News Flash:

Jandarmii din Timisoara au prins in flagrant hoti de lemne

25 Aprilie 2015
1513 Vizualizari | 1 Comentarii
In urma sesizarilor facute de cetatenii din comuna Criciova din judetul Timis, miercuri, 22 aprilie, efective din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara, impreuna cu Directia Silvica Timis - Ocolul Silvic Lugoj, au desfasurat o actiune punctuala pe linia combaterii taierilor ilegale de material lemnos. 
Plutonier major Nicolae Bocanca, Subofiter Informare, Relatii Publice si cu Publicul, a explicat ca jandarmii au depistat un barbat, in varsta de 45 de ani care conducea un tractor cu remorca, in care se aflau arborii taiati. Au fost identificate si masurate buturugile, dupa care s-a intocmit un proces-verbal de luare in custodie a materialului lemnos de catre lucratorul silvic din zona, iar drujba si uneltele folosite au fost ridicate in vederea confiscarii, scrie ziuadevest.ro.
Lemnul din specia carpen, taiat ilegal, in cantitate de 6,2 metri cubi, a fost masurat de catre inspectorul silvic, prejudiciul creat ridicandu-se la peste 1200 lei. Persoana depistata este cercetata in continuare sub aspectul savarsirii infractiunii de taiere ilegala de arbori.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004922 (s)