News Flash:

Doamne, ce TRAGEDIE! Copil de 13 ani gasit spanzurat in casa! Cel mai probabil s-a spanzurat din joaca

24 Aprilie 2015
1206 Vizualizari | 0 Comentarii
Un copil de 13 ani din orasul Gataia, judetul Timis, a fost gasit de catre fratele sau mai mare spanzurat intr-o hala din curtea gospodariei, unde isi aranjase un loc de joaca, iar politistii cred ca este vorba despre o moarte accidentala.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Timis, Ancuta Morariu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca, joi, un copil de 13 ani a fost gasit spanzurat, de catre fratele sau mai mare, in varsta de 14 ani.
"Un copil de 13 ani a fost gasit spanzurat intr-o hala din curtea casei in care domicilia, in orasul Gataia din judetul Timis. Din primele cercetari, se pare ca a fost o moarte accidentala, trupul baiatului fiind transferat la IML pentru efectuarea necropsiei, urmand ca medicii sa stabileasca cu exactitate cauza mortii", a declarat Ancuta Morariu.
Potrivit politistilor de la fata locului, copilul isi amenajase un loc de joaca in acea hala si, cel mai probabil, s-a spanzurat din joaca.
Baiatul mai avea doi frati, iar in momentul cand s-a petrecut accidentul parintii erau plecati la serviciu.
Politistii au deschis, in acest caz, dosar penal pentru ucidere din culpa, urmand sa stabileasca in urma anchetei daca se face cineva vinovat de moartea tanarului. Mediafax.ro

moarte accidentala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004498 (s)